Mihaela Vețan, noiembrie 2019

Ascultă aici

Mihaela Vețan este licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Ştiinţe Politice (Universitatea de Vest din Timişoara) și absolventă a programului masteral Politici Publice şi Advocacy al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării (Universitatea de Vest din Timişoara).

Este expert în domeniul economiei sociale și solidare & activist pentru promovarea justiției sociale, dezvoltării durabile și incluzive și are  xperiență în programe de educație și advocacy pentru consum responsabil, comerț echitabil, întreprinderi sociale, agricultură susținută de comunitate.

Este membru fondator al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru  Inițiative Etice și Solidare (2007), ASAT-Asociația pentru Susținerea Agriculturii Țărănești (2014) și Asociația ECOSENS-inițiator al cafenelei sociale RECIPROC.

////

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro început în 2012, este o emisiune despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.