Expoziție de acuarelă: Pepenele pe Glob

Autor: Lucian Muntean

Locația: SENECA ANTICAFE

Perioada: 1-15 octombrie

Vernisajul a avut loc joi 10 octombrie ora 19.00

Vă invit la o călătorie imaginară în jurul Pământului, savurând o felie de pepene. Locuri celebre precum Marele zid Chinezesc, Opera din Sydney, Piramidele din Egipt, Turnurile din Dubai, Kremlinul din Moscova, Colosseum din Roma, Arcul de Triumf din București, Turnul din Pisa sau Turnul Eiffel din Paris pot fi regăsite în cele 10 acuarele pictate în această vară.

SENECA ANTICAFE are un spațiu agreabil cu bibliotecă și librărie, un loc în care te poți relaxa, cu o cafea sau un ceai, dar în care poți și lucra și învăța. Sunt cărți de ecologie, filozofie practică și dezvoltare personală, literatură, eseu și alte domenii de interes.

În acest ambient seria de acuarele este expusă în premieră, fiind un cadru decorativ ce te face să evadezi pentru câteva clipe. Expoziția poate fi văzută în perioada 1-15 octombrie 2019.

La Seneca Anticafe e deschis zilnic de la 9 dimineața la 9 seara și se plătește doar timpul. 1 oră înseamnă 12 lei de persoană, sau 10 lei dacă ești elev, student sau donator de sânge cu carnetul la tine. Ai bufet cu ceaiuri și cafea, fructe și snack-uri, o librărie generoasă, internet și calculatoare, canapele moi și mese de încredere pentru tot ce îți propui să faci: să te bucuri de artă, să citești, să lucrezi, să te relaxezi, să vorbești.

Adresa: SENECA ANTICAFE  strada Arhitect Ion Mincu nr. 1, Bucharest, Romania.

Fotografii de la vernisaj Aurel Tar, Vasile Pop Negreșteanu

Foto Lucian Muntean