Expoziția IDENTITĂȚI

Avem plăcerea să vă invităm la vernisajul expoziției de pictură „IDENTITĂȚI” care va avea loc la Galeria Centrul Artelor Vizuale (Căminul Artelor) la etaj,  pe data de 5 noiembrie 2018,ora 19 :00 Str. Biserica Enei nr. 16.

Expun artiștii vizuali:

Evangelia Taka, Cătălina Mehediți, Dragoș Lupu, Marius Pitru, Petronela Berlea, Mirela Iordache, Tanislav Constantin, Loredana Dragne și Daniela Zbarcea.

„Unitate în diversitate” –  așa putem caracteriza grupul nostru de artiști plastici. Unitatea a rezultat din dorința comună de a expune publicului iubitor de artă creația noastră în diferite galerii din București. Diversitatea este consecință a diverselor teme și concepte tratate de fiecare dintre noi, astfel rezultând titlul expoziției” IDENTITĂȚI”.

Expoziția  „IDENTITĂȚI” va fi deschisă în perioada 5 – 7 noiembrie 2018, de marți până vineri între orele 11:00 -19:00.

Iordache 7.Tanislav Constantin 8.Loredana Dragne 9. Daniela Zbarcea “Unitate in diversitate” – asa putem caracteriza grupul nostru de artisti plastici. Unitatea a rezultat din dorinta comuna de a expune publicului iubitor de arta creatia noastra in diferite galerii din Bucuresti. Diversitatea este o consecinta a diverselor teme si concepte tratate de fiecare dintre noi, si asa a rezultat titlul expozitiei: “IDENTITATI”.