Papergirl este un proiect ce îşi propune să aducă arta în viaţa oamenilor într-un mod mai puţin obişnuit:dăruindu-le un „ziar”de artă (format dintr-o selecţie aleatoare de lucrări de artă rulate împreună), în mod surprinzător, şi pur întâmplător, pe stradă, de pe bicicletă – asemeni unui „paperboy” ce împărţea ziarele în suburbiile americane.

Proiectul are trei etape. Prima este strângerea lucrărilor de artă de la artişti dispuşi să renunţe la lucrările lor, pentru a le face cadou. Cea de-a doua va fi expoziţia, iar punctul culminant: distribuţia propriu-zisă a „ziarului” (rolele cu lucrări).

În acest moment suntem în faza de strângere a lucrărilor. Vă invit, prin urmare, să fiţi alături de noi, înscriindu-vă în lista de artişti participanţi şi aducându-ne lucrările pe care doriţi să le faceţi cadou până la data de 1 iulie 2010 pe [email protected] Nu există nici un fel de restricţii în ceea ce priveşte formatul sau tema aleasă. Singura condiţie, pentru a putea fi distribuite, este aceea ca lucrările să poată fi rulate (suportul ales să permită asta).

Pentru mai multe informaţii, intră pe www.romanianpapergirl.com