“In Out” este titlul expozitiei de pictura care are loc in holul hotelului InterContinental Bucuresti in perioada 17 mai – 20 iunie 2018, in parteneriat cu Galeria Basil.

Semnata de Teofana Filip, colectia de tablouri intitulata “In Out” este o incursiune in subconstient caruia i se confera un rol creator, dublata de o explozie de culoare care transmite energie, forta si pasiune.

“Am pornit de la studiul unor elemente reale, transfigurandu-le şi trecandu-le printr-un filtru personal, imaginativ, creand astfel mai multe variante ale perceptiei mele asupra figurii umane, fenomenelor naturale, fiinţelor  sau naturii inconjuratoare. In fiecare dintre lucrarile mele mi-am exprimat anumite stari sufletesti si trairi printr-un univers propriu de forme reale, semne şi ideograme. Am acordat subconstientului functia creatoare suprema, avand anumite trairi si ganduri pe care le-am exprimat pe panza asa cum am simtit, preluand elemente reale si imaginare.” spune artista.

Teofana Filip este membru al Uniunii Artistilor Plastici, absolventa a Universitatii Nationale de Arte si indrumator al cursantilor Galeriei Basil.

“Misiunea noastra in acest proiect este sa oferim tinerilor artisti romani o scena si ma bucura faptul ca am reusit sa promovam tineri talentati, dandu-le ocazia sa expuna intr-un spatiu neconventional si cosmopolit cum este Intermezzo Lobby Lounge” a declarat Lior Bebera, directorul general la Hotelului InterContinental Bucuresti.

“Teofana Filip este nu doar artista, dar si indrumator al tinerilor cursanti ai galeriei noastre, care se dovedeste a fi un spatiu de exprimare plurivalent. Energia si pasiunea ei sunt transpuse nu doar in colectia “In Out”, ci si transmise mai departe celor carora le impartaseste din cunostintele ei”, a spus Luminita Vasile, coordonatoarea Galeriei Basil.