Vernisaj – miercuri, 9 mai 2018, ora 19

După o absenţă de jumatăte de an din peisajul cultural timişorean, Calpe Gallery se redeschide, în aceeaşi locaţie din Bastion Theresia, în parteneriat cu Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, care doresc să realizeze în acest corp al Bastionului un veritabil Centru Cultural Bastion, incluzând spaţii dedicate artelor vizuale, concertelor, literaturii, fotografiei, dar şi întâlnirii breslei creativilor.

În redeschiderea galeriei Calpe se vernisează miercuri, 9 mai, ora 19, expoziţia simpozionului de artă contemporană de la Gărâna, ediţia a 7-a, organizată de către Fundaţia Herczeg, în parteneriat cu Egeria. Anul acesta echipa a fost formată din Adriana Lucaciu, Diana Serghiuţă Popa, Ugron Réka, Köteles Róbert, Laurian Popa, Călin şi Petra Beloescu, Dacian Andoni şi Incze Mózes.

Textul catalogului acestei ediţii a simpozionului de la Gărâna este semnat de către pictorul Cristian Sida, observator atent al fenomenului artei contemporane, şi se constituie ca pledoarie pentru pictură şi pentru meseria de pictor. Sunteţi invitaţi să (re)descoperiţi bucuriile simple ale culorilor!


Orar de vizitare:  marţi – vineri 15 – 19, sâmbătă cu programare la tel.: 0724380303.