Saeco și Andreea Macri, în primă colaborare cu agenția de artă UNICAT,  au lansat miercuri, 28 martie, proiectul de fotografie Touch, o călătorie senzorială care explorează conexiunea dintre om și obiect. Dialogul despre instanțele simțului tactil a fost inițiat de Saeco și curatoriat de Elvira Lupșa (UNICAT) cu ocazia lansării Saeco Xelsis, espressorul care redefinește  – printr-o simplă apăsare atingere – arta preparării cafelei perfecte.

Ansamblul de fotografii semnate de Andreea reprezintă o cultivare discretă a inteligenței simțurilor, dar și a sensurilor. Recunoscută internațional pentru abordarea fotografiei fără retușuri, Andreea Macri a surprins granița dintre tehnologie și intimitate printr-un apel vizual care invită la redescoperirea universului tactil. Evenimentul Touch este o incursiune în intimitatea relației noastre cu tehnologia, care vorbește despre senzații  și experiențe dincolo de funcționalitate și evoluția tehnologică.

Pornind de la ideea că principala conexiune dintre om și tehnologie este mâna, Andreea și Saeco au explorat modul în care atingerea  poate deschide portalul către o lume nouă de comunicare, consum sau informare.

De la un ristretto puternic la un latte perfect, Saeco Xelsis oferă o selecție de 15 băuturi pe bază de cafea – soluție unică în piață – reglând tăria, temperatura, gustul cafelei și chiar nivelul spumei de lapte.  Secretul cafelei perfecte la tine acasă este dat de râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare. În comparație cu alte râșnite din oțel, cea ceramică garantează faptul că nu vei avea surpriza unei cafele cu gust ars. Astfel te poți bucura de gustul adevărat și aromat al boabelor de cafea proaspăt măcinate la fiecare ceașcă de cafea.