Munte, munte! Unde-i munte?
Munte-n mine – 
Multe-n sine.

La mulți ani tuturor!
După o scurtă vacanță, revenim plini de energie, cu mult chef de mișcare și bineînțeles, cu idei noi. 

Dacă anul trecut am fost inspirați de animale de putere și ne-am conectat la o parte din caracteristicile lor, anul acesta am ales să ne lăsăm inspirați de elemente sau fenomene ale naturii cu scopul de a descoperi în noi anumite trăsături ale acestora și de a deveni conștienți de corespondența ce există între natura exterioară și natura umană, „interioară”.

În prima călătorie Ecstatic Dance din acest an, cel care ne va însoți și inspira este Muntele. Reflectă câteva momente la trăsăturile pe care ți le inspiră acesta. Poate fi vorba de supremație, de transcendență, stabilitate, rezistență, calm, solitudine sau poate inflexibilitate. Soare, vânt, ploaie, zăpadă – muntele le primește pe toate. Tu cum reacționezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău? Ești acolo pentru tine? Ai încredere că toate calitățile de care ai nevoie se află deja în tine, așteptând să se manifeste? 

Deschide-ți simțurile și vino să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la lumea ta interioara, la trăiri și emoții la care poate nu ai tot timpul acces sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare. Muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii având rolul de a facilita experimentarea unei game largi de sentimente și senzații. 

Evenimentul se desfășoară într-un cadru primitor care te încurajează să explorezi, să te joci și să te descoperi pe tine și pe ceilalți, dansând singur și cu grupul.

IMPORTANT: Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri. 

Programul serii:
18:00 Doors open
18:30 – 19:15 Warm-up / Cristina Chirnogea
Opening circle
19:30 – 21:30 Ecstatic Dance / A musical journey by DJ Adrian Om Tudoran Aka Electroclown
21:30 – 22:00 Cool down / Mindfulness cu Claudia Găgeanu
Closing circle

Nu este nevoie de experiență în dans. 
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. 
Să îți aduci haine comode și nu uita de apă! 🙂 

Data: Vineri, 26 ianuarie, ora 18:00
Locație: Urania Palace, Strada Horea nr. 4
Suport: 35 RON

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa te rugăm să completezi formularul disponibil aici: 
https://goo.gl/forms/vigbxDMJf9gBqLUk1