Duminică, 3 decembrie, de la ora 19:00 la MACAZ – BAR. TEATRU. COOP. (Calea Moșilor 106) vă așteptăm la spectacolul „Inegal”, realizat în cadrul proiectului INEGAL: Istorii personale, un proiect al asociației ARENA.

Inegal” este un spectacol care documentează istorii personale legate de felul în care preluăm și asimilăm rolurile de gen încă din copilărie, în funcție de contextul social în care suntem socializați și socializate.
Spectacolul își propune să pună în evidență povești ale socializării de gen în diverse contexte de clasă și să ofere posibile modele alternative de înțelegere a rolurilor de gen și narative ale luptei împotriva inegalității.
Procesul de lucru a însemnat o perioadă de cercetare la care au participat actrițele Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie, împreună cu dramaturgul Petro Ionescu și regizorul Raul Coldea. Spectacolul este bazat pe poveștile personale ale echipei, dar și pe interviuri cu diferite persoane privind felul în care acestea au fost socializate.
de/cu: Andrada Corlat, Alice Monica Marinescu și Camelia Pintilie. 
concept și dramaturgie: Petro Ionescu și Raul Coldea 
producător: Vlad Udrescu 
o producție a Asociației ARENA 
durata: 1h20 
vârstă recomandată 14+ 
►Intrare liberă
Rezervări la goo.gl/gQ37YM 
Pentru informații 0728072362 sau [email protected]