Bernard Joisten și Petru Lucaci vă invită joi, 30 noiembrie, la expoziția 4×4, orele 19.00, unde propun o selecție de lucrări ale studenților și absolvenților Universității de Arte din București și ESAD Grenoble-Valence.
Expoziția ce va avea loc la Victoria Art Center reprezintă o doua întâlnire după cea care a avut loc la Galeria ESAD Grenoble-Valence în aprilie 2017.
Artisti:
Lucian Hrisav, Radu Pandele, George Cristea, Anastasia Manole, Hong Li, Laurine Laffite, Loïg Garcia, Miru Kim

O universitate nu are doar scopuri pedagogoce. ESAD și UNARTE sunt, de asemenea, dispozitive de experimentare estetică care se angajează în sprijinirea tinerilor artiști. Ele dezvoltă modele de producție artistică care sunt rezultatul discursurilor și ideilor ce circulă între zidurile lor. Cum să validezi aceste idei, cum să le prețuiești diferit decât prin intermediul expozițiilor? 4 x 4, la Grenoble și București, reprezintă o propunere curatorială ce încearcă să ajungă la această experiență comună.

O lucrare este un manuscris, o expoziție este o carte. Expozițiile sunt cărțile de artă. Aici, conceptele sunt verificate în contact cu spațiul material. 

 
Expoziția va fi deschisă în perioada 4- 21 decembrie 2017
Programul galeriei
Marți – Vineri între orele 15.00 – 19.00
Sâmbăta 11.00 – 15.00
Victoria Art Center