14-15 Oct | #Dichisar se muta in Timpuri Noi!

#Dichisar de Toamnă se întâmplă în weekend-ul 14-15 Octombrie, 10:00-20:00, la Timpuri Noi Square in noul sediu Impact Hub Bucuresti (cladirea 2, et.1, Splaiul Unirii 165). Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alături de cei mai buni creatori de pe Breslo!

INTRARE GRATUITĂ | Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

#Dichisar se întoarce! După 6 luni în care am avut timp suficient să ni se facă foarte, foarte dor, ne regăsim pe 14-15 octombrie la timpuri Noi Square, într-un spațiu nou și cu totul aparte în București, ce va găzdui de acum înainte Impact Hub București și atmosfera de care ne-am îndrăgostit cu toții la #Dichisar.

Ca să ne simțim ca acasă, îi aducem cu noi pe toți cei ce ne-au fost alături de la început, oameni #mișto care vin la pachet cu poveștile și talentul lor. Ei sunt cei ce au crezut în #Dichisar de la început, și-au convins toți prietenii să ne descopere, au zâmbit cald și deschis fiecărui nou venit, au setat standardele și ne-au dat curaj să credem și noi în Dichisar la fel de mult că ei. Urmăriți evenimentul Facebook pentru a le descoperi poveștile și invitați-vă toate prietenele — e party de casă nouă! Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

5 motive să nu ratezi ediția #Dichisar de Toamnă

  1. ATMOSFERA | Dacă nu ai mai fost până acum la #Dichisar, ți se vor reseta standardele. E târgul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

 

  1. BRUNCH & COFFEE | Scuza perfectă să-ți scoți prietenele din casă. Coftale ține barul sus, acompaniat de creatori de prăjituri, macaroons, tarte și alte delicii artizanale fără rușine.

 

  1. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj și misiune. Pentru prietena ce mai bună, sora, mama, bunica, șefa, colega de birou. Și mai ales pentru tine.

 

  1. EXPOZANȚII | Oameni #mișto, talentați și cu picioarele pe pământ. Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, aici e locul. Vino devreme, să ai timp de vorbă.

 

  1. TOMBOLA CU MULȚUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, donate de designerii prezenți. Cui nu-i plac cadourile?

 

14-15 Octombrie, pe muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie. Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle.

 

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 185 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 230 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, UnicaOnline, Revista AVANTAJE

Si suportul media

Jurnalul National, evz.ro  •  SUB25, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Urban.ro, anyplace.ro online magazine, Bucharest City App, Orasul Meu, Revista Bulevard, Mixtopia, 9AM.ro, COOPerativa Urbană, Historia, getlokal.ro, gratuitor.ro, VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, Metropotam   •  Revista BABY, Qbebe, UrbanKid.ro, Centrul de Parenting, Blog in Tandem, Şi Blondele Gândesc  •  DivaHair.ro, Kudika.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Karena, FeteleStiu.ro, Tonica, ViitoareMireasa, Catchy, clickpentrufemei, Eva.ro, femina.ro, Lyla.ro, All that beauty things