Mezanin s-a deschis în luna mai 2017 cu Show OFF Romanian Design Week, DIPLOMA Selected, dar și intalniri, workshop-uri, training-uri, off site meetings, lansări, conferințe de presă și multe altele.  Toate aceste evenimente au avut loc la mezaninul uneia dintre cele mai creative si vibrante cladiri din București: Palatul Universul, din Brezoianu 23-25, un adevărat centru cultural, antreprenorial și de entertainment.

Spațiul de eveniment are 200 mp, are multă lumină naturală, este izolat fonic, și poate fi amenajat în multiple variante. Am colaborat de la început cu 2 echipe creative specializate în design: Zest Collective pentru amenjare și ACME Industries pentru partea de identitate. Pentru că ne place să susținem business-urile creative și cauzele non-profit oferim un discount de 30% pentru antreprenorii creativi și ONG-uri.

”Mezanin este un spațiu unde găzduim și vom găzdui mereu cu mare plăcere proiecte artistice.
Selecția lor este și va fi una subiectivă, iar acesta este un lucru pe care ni-l asumăm. Pentru a fi la Mezanin proiectele trebuie să ne impresioneze și să ne regăsim în ele.” – Alexandru Aron, co-founder & managing partner Mezanin & Talent Garden.

Ne bucurăm de compania Beans&Dots – speciality coffee shop and concept store – și a spațiului de coworking Talent Garden.

Putem fi contactați oricând pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pg/mezaninspace/