Începem Școala Atelierul pentru antreprenori creativi, în care vei putea învăţa tot ce ţine de cum să îţi porneşti o afacere în domeniul produselor de autor. Timp de 2 zile, între 18- 19 februarie, de la orele 13:00 la 17:00, te aşteptăm la sediul  The A Hub (Strada Vasile Lascăr, nr. 48-50, Bucureşti)  pentru a participa la cursurile susţinute de Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, iniţiatoarele proiectelor Asociației Atelierul de Creaţie: Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Meet the designers, [email protected] Atelierul.

Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea antreprenorială, şi vei primi informaţii despre:

  • cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție;
  • creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare;
  • designul de produs, între hobby și afacere;
  • cum să-ți creezi un brand;
  • tehnici de promovare a produselor de autor;
  • business modeling: cheltuieli vs profit; branding și rebranding, customer care.

Pentru a te înscrie trebuie să completezi acest formular: http://www.revista-atelierul.ro/2017/01/23/scoala-atelierul-pentru-antreprenori-creativi/

De reţinut:

  • pentru a-ţi rezerva şi păstra locul la Scoala Atelierul pentru antreprenori creativi, trebuie să realizezi plata 100% sau 50% anticipat;
  • noi suntem ONG, nu punem niciun fel de TVA pe factură, cursul va costa la final tot 220 lei;
  • ţinem la punctualitate, originalitatea ideilor şi la discuţiile libere;

Detalii traineri:

Mihaela Ion

Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei & teoriei şi practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă, iar din mai 2013, este Manager Societal. În anul 2012 a fost câştigătoarea bursei Gabriela Tudor în domeniul managementului cultural beneficiind de patru săptămâni de vizită de studiu în Londra.

Teodora Vlădescu

Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția, Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 7 ani lucrează ca graphic designer şi DPT (colaborează cu Cel.ro, editurile Herald și Act și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected] Din 2011 gestionează organizarea târgului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

afis-scoala-atelierul_mic-600x832

Mai multe detalii, întrebări şi lămuriri: [email protected]

www.revista-atelierul.ro