Galeria ElectroPutere are plăcerea să vă invite joi 26 ianuarie ora 19.00 la performanța Exercițiu pentru decodarea imaginii realizat de Andreea-Lorena Bojenoiu (ALB).

Prin practica sa, ALB, interoghează imaginea atât din perspectiva picturii cât și într-o înțelegere mai largă, ca suprafață în interiorul căreia are loc construcția unui cod cultural. Acțiunea exercitată asupra pânzei trimite simbolic la o arheologie a suprafețelor. Printr-o tehnică proprie, depliază straturile de culoare asezate pe pânză cu scopul de a chestiona statutul imaginii prezente, relația dintre imaginea pictată și realitatea percepută.

ALB a dezvoltat o serie de principii de lucru cu care se ghidează în procesul performativ:eliminarea intenționalități picturale, a nu reproduce, a nu reprezenta , a nu recrea. Performance-ul va fi prezentat publicului în premieră și va fi emis live pe FB.

ALB s-a născut în 1989, trăiește și lucrează in București și Craiova. Participările recente includ  Skinnd, (expoziție personală) Suprainfinit, București, (2015), Bienala ArtEncounters, Timișoara, (2015), Disposition in Time and Space, (expozitie de grup) Muzeul National de Artă Contemporană, București (2014), Start point (expoziție de grup) Victoria Art Centre, București (2014)

26 ianuarie 2017, 07.00 PM

Galeria ElectroPutere
Calea Bucuresti, nr. 56, Club Electroputere/Colibri Theater
Craiova, 200515 Romania
Andreea-Lorena Bojenoiu „Exercițiu pentru decodarea imaginii” @ Galeria ElectroPutere, Craiova