Curatori: Rudy von Kronstadt & Flavia Popescu
Indicator este un hub insistent şi insistă să vă invite la un nou ONE MAN SHOW, vineri, 28 octombrie la ora 19, pe aceeaşi stradă Postavarului 34, Braşov. 
De această dată gazda voastra va fi artistul vizual Flavia Popescu / Flavism​ , absolventă a Universitatii Naţionale de Arte, Bucureşti. 
,,NO CONCEPT HERE” se impune ca o expoziţie lipsită de un concept scris, valorificând nevoia artistului de necondiţionare a publicului în procesul de interacţiune cu arta sa. 
Statement
„Universul meu artistic este bazat pe comunicare mai precis, îmbinând scrisul si elementele vizuale. Folosindu-mă de jurnal înregistrez și investighez relația dintre mine, societate și mediu înconjurător.
Direcția mea artistică este îndreptată mai ales asupra auto conștientizării concomitent cu descoperirea personalităților și evenimentelor ce mă înconjoară.” – Flavia Popescu

Având o licență și un master la Universitatea Națională de Arte București, lucrările Flaviei posedă o conexiune emoțională și estetică. Inspirate de experiențele ei trasfrontaliere, ea editează obiecte înconjurătoare, editări ce sunt în fapt o cale de comunicare care încețoșează demarcarea dintre auto reprezentare și artă contemporană. Ea îşi creează un univers propriu, în care autoreflexia este esenţială.

flavia-popescu-no-concept-here-indicator-contemporary-art-gallery-brasov
Vă aşteptăm!
Strada Postăvarului 34, Braşov
0764656386