Joi, 16 Iunie, orele 18.30 vă invităm să ne fiți alături la vernisajul expoziției Retrospectivă Horațiu Mălăele ce va avea loc la sediul Casei de Licitații Goldart din București, Intrarea I.L. Caragiale nr. 1.

Expoziția ridică pe simezele Casei de Licitații Goldart peste 50 de lucrări de desen, acuarelă, serigrafie, pictură și grafică umoristică ale lui Horațiu Mălăele.

Dacă acurela este tehnica de debut a maestrului, caricatura este cea care l-a consacrat ca grafician. Horațiu Mălăele mânuiește cu aceeași ușurință și expresivitate creionul, pensula sau cuvintele, lucru recunoscut deja de către criticii de artă și iubitorii de frumos.

Prietenii săi, actori sau alți artiști plastici și nu numai fac subiectul principal al lucrărilor lui Horațiu Mălăele. De la portrete dintr-o singură linie până la nuduri atent construite, de la acuarele până la pictură abstractă densă, toate formează o retrospectivă pe care oricine ar trebui să o viziteze, dacă auzit măcar o data în viață de Horațiu Mălăele!
Horațiu Mălăele este unul dintre cei mai importanți actori și regizori români recunoscut de către Uniunea Artiștilor Plastici, Secția Grafica și că grafician profesionist. Are deja la activ peste 40 de expoziții personale atât în țara cât și peste hotare. Paris, Munchen, Buenos Aires, Toronto și New York sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute orașe ale lumii care au găzduit desenele și caricaturile lui Horațiu Mălăele.

Expoziția Retrospectivă Horațiu Mălăele poate fi vizionată în perioada 16-24 Iunie 2016, de luni pană vineri între orele 10.00 și 19.00 și sambăta între orele 11.00 și 15.00 la sediul Casei de Licitații Goldart din Intrarea I. L. Caragiale nr.1, București.