Atelier de mărțișoare la Schimb de Cărți București

Prea ocupat cu cititul ca să ai timp de cumpărat mărțișoare? Te așteptăm la ediția din februarie Schimb de Cărți București ca să facem mărțișoare cu ce avem pe-acasă.

Pe lângă cărțile pentru schimb, vino și cu panglici, sfoară, ață, ac, foarfece, materiale textile și ce mai vrei tu, iar prietenii noștri de la Creative Arts te vor ajuta să le pui laolaltă în ceva frumos, numai bun de împodobit cu șnurul de mărțișor. 🙂

Duminică, 22 februarie, de la 15:00 la 17:00,  La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25) vino la ediția Schimb de Cărți București din februarie.

Intrarea este liberă.

Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci cărți 😉 ).

Mai multe detalii pe bookblog.ro. Dă join pe eventul nostru Facebook și ne vedem Duminică!

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.

Andreea Chebac

Project Manager

[email protected]

[email protected]

0741.145.951