Programul lunii decembrie la Mini Reactor   

 Ultima lună din an la Mini Reactor începe cu o premieră de iarnă, Povestea oamenilor de zăpadă spusă de Madame Pové care vine din lumea magică a basmelor pentru a-i întâlni pe cei mici.

Pe 6 decembrie Mini Reactor vă invită să urmăriți un spectacol de storytelling unde cei mai mici dintre spectatori sunt așteptați să participe activ la istorisirea unei povești despre iubire și empatie.

Tot în luna decembrie Babuka și Deduska îi așteaptă în grădina lor pe micuții care n-au apucat să le dea o mână de ajutor pentru a scoate Ridichea Uriașă din pământ și încheiem anul cu un Spectacol de magie pentru oameni mari și mici dedicat Crăciunului.

Mini Reactor este platforma din cadrul Reactor de creație și experiment, destinată copiilor. Este un spațiu alternativ, nou, plin de viață și voie bună, care promovează și susține arta independentă. Aici găsiți în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot felul de evenimente destinate celor mici: spectacole de teatru de păpuși, spectacole de magie, storytelling, proiecție de animații, ateliere creative și multe alte surprize!

Programul lunii decembrie la Mini Reactor

 6 decembrie, ora 11:00

Povestea oamenilor de zăpadă – PREMIERĂ

spusă de Madame Pové

Recomandat copiilor 2+

Madame Pové vine din lumea magică a basmelor pentru a ne istorisi o poveste de iarnă foarte sensibilă – Povestea oamenilor de zăpadă. Ea ne vorbește mai întâi despre prietenie, empatie, dragoste față de natură și apoi despre puterea de sacrificiu.

Este un spectacol interactiv de storytelling unde cei mici sunt invitați să participe activ alături de Madame Pové la relatarea unei povești cu un fir epic simplu dar cu o morală puternică.

„Spune tot

Madame Pové

Spune tot

 Întâmplări nemaivăzute

Spune tot! … „ Regia: Delia Gavlițchi 

Cu: Oana Mardare

Pictura: Victoria Kachane

O producție a Asociației Persona

13 decembrie, ora 11:00

Ridichea uriașă

Recomandat copiilor 3+

 Ridichea Uriașă este o poveste populară rusească, cu o intrigă simplă: moșul plantează o ridiche care crește până devine uriașă. Doar alături de cei dragi reușește să o scoată din pământ și să se bucure de rodul muncii în echipă.

Va invitam sa urmăriți o adaptare a poveștii, cu păpuși mari, pline de viața și voioșie. Bătrâneii noștri, Babuska si Deduska, vă așteapta cu drag!

Regia: Delia Gavlițchi

Scenografia: Filip Odangiu
Muzica: Corina Sîrbu

Cu: Florina Florian, Ramona Atănăsoaie, Raluca Mara

O producție a Companiei Improwise

 20 decembrie, ora 11:00

Magie de Craciun pentru oameni mari și mici

Recomandat copiilor  4+

Vă invităm să faceți cunoștință cu spiridușul lui Moș Crăciun care în preajma sărbătorilor  ne demonstrează că există magie! Spectacolul este interactiv şi va stârni multe întrebari și hohote de râs în rândul spectatorilor. Dacă sunteţi curioşi, sceptici sau, pur şi simplu, doriţi să vă simţiţi bine alături de cei dragi, vă așteptăm să suspendăm împreună, pentru puțin timp, legile fizicii.

Cu: Florin Suciu Buh

O producție a Companiei Magic Puppet

https://www.facebook.com/mini.reactor.5

www.reactor-cluj.com                                                                                                     Cluj-Napoca, 1 decembrie 2014

Reactor de creație și experiment,

Cluj-Napoca, str.Petofi Sandor, nr 4

Resize of program_decembrie