afis tabara ciric 2014 micMISTIC CIRIC

Povesti din tabara de creatie de la Iasi

DanaArtgallery a organizat in vara aceasta in perioada 15-25 august 2014 o tabara de creatie la Ciric, Iasi.

In perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie 2014 vor fi expuse in spatiul Galeriei Odeon, foaierul salii studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42, picturile realizate in aceasta perioada.

Va asteptam cu mult drag la vernisajul expozitiei Mistic Ciric, Povesti din tabara de creatie de la Iasi : marti 11 noiembrie 2014 , ora 18.30.

Daca ne gandim la Iasi ne gandim la poezie, tei infloriti, paduri dese si coline asemeni celor de la Roma. Oras cultural universitar, Iasul poarta amprenta personalitatilor care au trait si creat aici. Noul si vechiul se intrepatrund intr-un oras atemporal. Poezia, spiritualitatea , istoria si natura sunt subiectele care au influentat creatia celor sase artiste venite aici sa picteze : Daniela Zbarcea (artist visual si organizator), Adriana Vasile, Ana Petrovici Popescu, Bogdana Contras, Gabriela Anitei si Caroline Andreea Zgortea.

La Ciric , zona unde a fost realizata tabara de creatie este practic o padure traversata de un lac. Spatiul care ne-a gazduit a avut un efect de relaxare creativa. Ne amintim cu placere schimburile de idei, mancarea buna si plimbarile pe inserat.

Proiectul a fost sustinut de Hotel Ciric, Iasi si Carand`Ache Romania.

Partener : Teatrul Odeon