Licitație-de-design-românesc-aflată-la-a-3-a-ediție_AFISÎn cadrul licitației cu numărul 132 a casei de licitații Goldart GHILDUSh, pe 27 octombrie, vă invităm să prețuiți o selecție de 11 obiecte create de o parte dintre cei mai îndrăzneți designeri de la noi, promovați de Dizainăr, magazinul de unde poți să cumperi exclusiv design românesc de produs.

Dizainăr continuă seria de licitații de design, alături de casa de licitații GOLDART GHILDUSh, aducând designul contemporan românesc mai aproape de lumea artei. 11 obiecte create de o parte dintre cei mai îndrăzneți designeri de la noi, vă așteaptă să fie prețuite,  în cadrul licitației ce va avea loc luni, 27 octombrie, de la ora 19.00, la Galeria Goldart GHILDUSh, Intr. I. L. Caragiale, nr. 1.

În același spațiu deosebit al Galeriei Goldart GHILDUSh, publicul este așteptat să viziteze expoziția, înainte de licitație, după următorul program: vineri, 24 octombrie, în intervalul 09.00 : 17.00 și luni, 27 octombrie, în intervalul 09.00 : 19.00.

În licitația de luni, 27 octombrie, Dizainăr va aduce în lumina reflectoarelor  creațiile designerilor Andrei Ignia/Bulb 27, Ruxandra Sacaliș, Oana Coarfă, Marilena Popa, Rizi, Alis Lalu, IDZ Arhitectura, Alexandru Lupan și lucrarea fotografului Alex Gâlmeanu.

Licitația de design românesc de obiect din 27 octombrie continuă campania “Prețuiesc Design Românesc”, demersul Dizainăr de a încuraja designul românesc și de a arăta, unui public cât mai divers, că există și că merită să fie prețuit.

Vă învităm să descoperiți cele 11 obiecte aflate în licitație, aici: www.goldart.ro/licitatii/ și pe pagina de Facebook, aici.