Vanatoare_9_Poster_final_72Vino cu noi sa vanezi mistere fotografice la editia a 9-a a Vanatorii de Fotografii! Halloween-ul acesta Banda Foto te invita intr-o calatorie plina de mister, in care vom merge pe urmele supranaturalului, in cautarea a 7 teme simbolice.

Sambata, 1 noiembrie 2014, vom porni din parcul Kiseleff la ora 11:00, pana in parcul Herastrau. Pune-ti imaginatia si abilitatile fotografice la incercare intr-o provocare deschisa tuturor pasionatilor de fotografie.

Intalnirea va avea loc la iesirea de metrou de la statia Piata Victoriei dinspre parcul Kiseleff. La finalul traseului, Banda Foto ii va astepta pe participanti la The Gate Cafe, unde vor descarca fotografiile si relaxa, cat timp fotografiile realizate vor fi jurizate.

Vanatoarea de Fotografii este un eveniment Gratuit la care se poate inscrie orice pasionat de fotografie. Pentru inscriere, urmati acest link:http://www.bandafoto.ro/inscriere/

Parteneriprincipali

The Gate Cafe, Creative Board Gaming, EdituraNemira

Despre Banda Foto

Banda Foto activeaza in Bucuresti de peste 5 ani de zile, creand evenimente de creativitate fotografica. Pe langa Vanatoarea de Fotografii, Banda Foto este creatorul primului curs de creativitate fotografica din Romania, cat si a multiple workshopuri tehnice de portret sau aparate foto pinhole.