„20 de minute de celebritate” cu Sabina Baciu, septembrie 2014

Ascultă mai jos:

 

SabinaSabina Baciu este directorul executiv al Asociaţiei ORICUM

În toate proiectele în care este implicată Sabina şi-a propus să ajute oamenii cu talent şi idei să şi le pună în aplicare şi să creeze business-uri şi proiecte sustenabile.

Iar Asociaţia ORICUM este locul perfect pentru asta, căci misiunea asociaţiei este de a cerceta, susţine şi promova industriile culturale şi creative şi de a pune România pe harta creativităţii est-europene până în 2030. Unul dintre cele mai ample proiecte derulate de ORICUM este Creative Est – festival est-european dedicat industriior culturale şi creative.

Scopul festivalului este de a aduce laolaltă antreprenori creativi din regiunea Europei de Est, investitori, sectorul public şi cel privat pentru o săptămână în martie în Bucureşti.Ediția I – în 2015.

Ediţia pilot Creative Est #0 a avut loc în weekend-ul 6/7 septembrie 2014 la Grădina Botanică din Bucureşti.

Cu un background în comunicare şi new media, Sabina a terminat Cum Laude masterul Media Culture de la Universitatea Maastricht cu o dizertaţie pe tema istoriei portretului, de la Rembrandt la pozele de profil de pe Facebook. Este pasionată de artele vizuale contemporane şi visează să curatorieze o expoziţie la un moment dat. În timpul liber o găsiţi foarte probabil ascultând jazz.

///

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro, este o emisiune lunară despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.