Ambasador- investire 03 (1)Joi, 5 iunie 2014, vă așteptăm la Dizainăr, la loc știut, în str. Puțul cu Plopi nr 17, pentru o ediție aniversară DESIGN LA RECE, în cadrul căreia o vom învesti în funcție pe Irina Alexandru, Ambasadorul Designului Românesc, ales prin vot public.
Acum un an, lansam în cadrul Romanian Design Week 2013, Decalogul Designului Românesc, adică 10 întâlniri în care ne-am pus mintea la contribuție și am scris manualul de conduită al designerului român. La un an după aceste întâlniri, designerii români și-au ales un Ambasador care să le reprezinte interesele și care să tragă tare împreună cu ei pentru ca nevoile lor să fie respectate în piață.
Ne-ar face, deci, plăcere să fiți alături de noi la finalul campaniei noastre Ambasadorul Designului Românesc, unde la ceas aniversar, Irina Alexandru va primi medalia care îi atestă funcția.
Desigur, toate formalitățile se termină cu o discuție informală despre ce urmează să facem în viitorul apropiat și cu o bere și mai informală. Așa o realizare merită sărbătorită, nu?