piesa_cu_responsabilitate_limitataCentrul Național al Dansului București (CNDB) găzduiește sîmbătă, 9 noiembrie și duminică, 10 noiembrie, de la orele 19:30 avanpremiera și respectiv premiera spectacolului Piesă cu responsabilitate limitată – un spectacol produs de ZonaD și Fundația Gabriela Tudor.

Spectacolul reprezintă un experiment colectiv, după o idee de Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu și Ștefania Ferchedău, în care interpreții Mihaela Dancs și Cosmin Manolescu lucrează sub direcția artistică a unui grup format din criticul Oana Stoica, performerul Mircea Ghinea și managerul Ștefania Ferchedău.

Interpreții audiționează pentru un coregraf absent, încercînd să dea tot ce au mai bun pentru a fi aleși să joace într-un spectacol ideal. Identitațile și limitele lor sînt încercate și permutate în acest proces, iar perspectiva de autor este mereu plasată in exteriorul piesei, interpreții fiind eliberați de responsabilitatea produsului final. Spectacolul este un experiment plin de ironie despre roluri și ce am vrea sa fim în realitate.

 

Piesa cu responsabilitate limitată

După o idee de: Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu, Ștefania Ferchedău

Direcția artistică: Mircea Ghinea, Oana Stoica, Ștefania Ferchedău

Interpreți: Mihaela Dancs & Cosmin Manolescu

Producție: ZonaD/ Fundația Gabriela Tudor

Spectacol prezentat cu sprijinul: Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Piesa cu responsabilitate limitată este produsă în cadrul ZonaD formare profesională, un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, realizat în perioada mai-noiembrie 2013, care a cuprins rezidența unui coregraf american, ateliere și un format de coaching finalizat cu prezentări work-in-progress.

Premiera la București este urmată de o reprezentație la Cluj în 14 noiembrie, în cadrul festivalului Temps d’Images, organizat de Asociația Colectiv A.

Contact & detalii: [email protected] / 0740 300 124 / http://zonadstudio.wordpress.com

 

Spectacolele vor avea loc la Sala Stere Popescu a Centrului Național al Dansului București (Blvd. Mărășești nr. 80-82).

Rezervările pentru spectacol se pot face la adresa [email protected] sau direct pe site-ul www.cndb.ro.

Preț bilet 20 lei.

 

Parteneri media: Artclue, Hipmag, Online Gallery, Liternet.ro, GingerGroup, Modernism.ro; SUB25.ro, Vice.ro, Webcultura, Webpr.ro, Art Act Magazine, Sapte Seri, Orasul meu, Metropotam.ro