Fii primul care află cine sunt cel mai bine vânduţi artişti plastici ai României

Revista Capital anunţă un eveniment de referinţă pentru piaţa de artă, prin lansarea unui nou album de colecţie dedicat în exclusivitate artiştilor plastici români.

TOP-100-cei-mai-valorosi-pictori-romani-2013TOP 100 cei mai valoroși pictori români 2013

Evenimentul va avea loc joi, 24 octombrie, ora 18:00, la Palatul Cesianu-Racoviță, Str. C. A. Rosetti nr. 5.

Top 100 cei mai valoroşi pictori români este la a doua ediţie. După succesul de anul trecut, Revista Capital a continuat realizarea acestui album de colecţie, având consultant de specialitate echipa de la ArtMark.

Top 100 se bazează pe valorile de tranzacţionare a lucrărilor realizate de artiştii români, pe baza indexurilor de artă interne şi internaţionale.

Speakeri vor fi: Adrian Năstase, Dan Andronic, Alexandru Bâldea.

Nu numai că veţi fi primii care află cine sunt primii artişti plastici ai României, veţi avea şi alte surprize. “Top 100 cei mai valoroşi pictori români” conţine şi un supliment cu cele mai îndrăgite pictoriţe şi sculptoriţe, cei mai valoroşi artişti contemporani şi artişti consacraţi în Republica Moldova.

Va aşteptăm alături de noi la acest moment de referinţă pentru piaţa de artă românească. Veţi avea prilejul să vă întâlniţi cu personalităţi ale vieţii culturale şi mediului de afaceri, cu artişti, colecţionari (unii dintre ei politicieni celebri), critici de artă şi jurnalişti.

Îi invităm pe cei care doresc să fie prezenţi la acest eveniment să se înscrie pe lista participanţilor până miercuri, 23 octombrie, folosind numărul de telefon: 021 202 20 00 sau email: [email protected] şi/sau [email protected]