„20 de minute de celebritate” cu Simona Buta, aprilie 2013

Ascultă mai jos:

Simona Buta: „Am făcut construcţie de imagine vreme de 9 ani, în România şi în cadrul unor mari proiecte internaţionale care au promovat mediul de afaceri românesc în relaţie cu mari pieţe generatoare de capital ale lumii.

Am promovat, cu rezultate palpabile, idei de pionierat în România, de la apetitul pentru porţelan ca investiţie neperisabila într-o formă sofisticată de artă la ideea de business între firmele romaneşti şi ţările arabe, bogate, din Golf.

Am fondat BUCHAREST DESIGN CENTER, alături de alţi 2 parteneri, în vara lui 2012, pentru că am constatat cu stupoare că există preocupare pentru design în România – şi este modern şi comparabil cu cel de pe pieţele consacrate – însă nu se ocupă nimeni cu promovarea şi vânzarea lui! În condiţiile în care în lumea civilizată design-ul contribuie chiar la brandul de ţară.”

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro, este o emisiune lunară despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.