„20 de minute de celebritate” cu Oana Boca, iulie 2013

Ascultă mai jos:

poza oana boca

Oana Boca este fondatoarea şi managerul Headsome Communication, prima agenție de comunicare autohtonă dedicată exclusiv proiectelor de promovare a lecturii, și unul dintre cei 3 fondatori – alături de Bogdan-Alexandru Stănescu și Vasile Ernu – ai Festivalului Internațional de Literatură de la București, cel mai important eveniment de acest fel din România.

Fost director de imagine al Editurii Polirom (2003-2012), cu o experiență de 10 ani în comunicare corporatistă editorială și promovare de carte, dintre care 7 ani în management.

Absolventă a Departamentului de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Facultății de Litere a Universității „Al.I. Cuza”, Iași (secția Germanistică). Master în Studii Europene – Centrul de Studii Europene din cadrul UAIC, Iași.

Oana Boca a primit în 2009 Silver Award for Excellence în cadrul PR Award România pentru Campania „Întrebă-mă despre FIRMIN” și este membră a Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Relaţii Publice.

 

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro, este o emisiune lunară despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.