Intro prezinta “DESIGN TRENDBOOK 2013”
20 – 25 mai
Program: 11:00 – 19:00
Adresa: Strada Roma 43bis, sector 1, Bucuresti (în spatele liceului I.L.Caragiale)
Intro prezinta expozitia “Design Trendbook 2013” gazduita de showroom-ul din Strada Roma în perioada 20 – 25 mai.
Evenimetul face parte din calendarul oficial al Romanian Design Week organizata și de The Institute Millenium People.
Intro își propune ca prin expoziția “Design Trendbook 2013” sa evidențieze principalele direcții abordari în designul contemporan de mobilier. Cele mai semnificative tendințe sunt prezentate pe panouri dedicate, printr-o suita de fotografii și filme realizate cu ocazia Salonului de mobila de la Milano, principalul eveniment internațional al industriei, ce reunește deopotriva producatori importani dar și tineri designeri. Am identificat cele mai promitatoare nume și vom prezenta interviuri în exclusivitate cu aceștia.
Echipa Intro este permanent preocupata de evoluția designului de obiect și de mobilier, integrarea noilor tehnologii în design cauta elemente care definesc aceste trenduri în fiecare an.
În perioada 17 – 26 mai, The Institute Milleunium People organizeaza Romanian Design Week, eveniment ce va transforma Palatul Știrbei din capitala într-un spațiu efervescent, care va gazdui prezentarile celor mai relevanți designeri români, ce activeaza în zone precum moda, arhitectura, design de produs, grafic, de interior sau fotografie. Zeci de evenimente conexe vor fi organizate în alte spații din București.
Link-uri:
www.introdesign.ro
www.romaniandesignweek.com
www.institute.ro