Andra Badea revine la Attitude Art School pentru un nou workshop de ilustrație pe lemn, sâmbătă 13 aprilie, de la ora 11:00. Dacă la primul workshop am exersat ilustrația pe cutii de lemn, de data aceasta vom învăța cum putem da un suflu nou obiectelor din casă.

Noi vom avea tăvi, tocătoare, oglinzi, plăcuțe, farfurii, toate din lemn, bineînțeles, iar tu dacă vrei poți veni chiar cu un obiect din casa ta pe care să-l decorezi în cadrul atelierului.

La acest workshop vom învăța cum se pregătește lemnul pentru pictat, care sunt modalitățile cele mai indicate de pictură și alte secrete ale ilustrației pe lemn. Cu ajutorul grundului și-a tușelor de culoare orice obiect banal se transformă, cu rezultate spectaculoase.

Deși e încă un domeniu nou in România, ilustrația pe lemn are din ce în ce mai mulți adepți pentru că e o tehnică accesibilă care te poate ajuta să aduci în casa ta mai multă culoare.

Ilustratoarea Andra Badea este îndrăgostită de ilustrația pe lemn și după ce a pictat cu drag mobilă pentru Ikea s-a hotărât să împărtășească din tainele ilustrației pe lemn și cu noi ceilalți în cadrul workshop-urilor de la Attitude Art School.

Puteți vedea portofoliul ilustratoarei care va susține workshopul aici:
http://andrabadea.carbonmade.com/

Înscrierile se fac la telefon la numarul 074 221 9599 sau pe email la adresa: [email protected]
Vă rugăm să confirmați înscrierile până vineri, 12 aprilie, prin mail, telefon sau plata workshop-ului la sediul Attitude Ballet Studio din Str. Emil Balaban, Nr. 6 (în zona Romană, la intrarea pe Strada Eminescu).

Cu toate materialele incluse, atelierul costa 100 RON, iar obiectul decorat poate fi luat acasă imediat. Număr maxim de persoane: 14

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Modernism, Metropotam, Deco și Eco, Revista IQool, Mayra, Ele.ro și Envy.