Marţi, 2 aprilie 2013, la ora 18:00, va avea loc la Elite Art Gallery, din strada Academiei nr. 15, vernisajul expoziţiei „Corpul uman” semnată Ion Drăghici, artistul avându-l ca invitat pe sculptorul Andrei Marina.

“Maniera de desluşire a universurilor lăuntrice, prin juxtapunerea a tot felul de elemente şi detalii formale, multe cu o viguroasă trăsătura senzorială a notaţiei grafice, dar cu atât mai expresivă, nu este cu totul proprie acestui artist. Dar Ion Drăghici tinde să o perfecţioneze, până la a şi-o transforma într-o pecete a stilului său. Îl ajută mult în acest efort de definire zestrea artistică şi culturală. Şi, nu mai puţin, desenul dezinvolt şi elegant, simţul bine educat al culorii, rafinamentul liniei şi sensibilitatea cu care îşi practică exerciţiile ludice, chiar şi atunci când scrutează lumea cu ochiul celei mai dureroase lucidităţi. Tocmai în acest mod de raportare bipolară la realitatea în mijlocul căreia trăieşte aflăm sursa modernităţii limbajului plastic al lui Ion Drăghici, dar şi coeziunea rostirii sale artistice. Rostire ce îşi află lesne auditorul şi prin farmecul seducător al poveştilor ce le înşiră, chiar dacă adesea morala lor are ochii în lacrimi şi gestul acuzator” – Corneliu Antim

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 2 – 17 aprilie, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbăta de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15.

ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociaţiei ELITE ART CLUB UNESCO, iniţiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC şi se doreşte a fi o modalitate modernă, atractivă şi interactivă de a pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei: expoziţii şi vernisaje, consultanţă, impresariat artistic.