ArCuB începe luna februarie cu un nou proiect teatral: Însemnările unui nebun de Nikolai Vasilievici Gogol, în regia lui Felix Alexa, cu actorul Marius Manole alături de violonistul şi compozitorul Alexander Balanescu. Scenografia: Diana Ruxandra Ion.
Avanpremiera spectacolului va avea loc la sala din Str. Batişte nr. 14, în data de 1 februarie, ora 20.00, şi va fi urmată de alte 4 reprezentaţii în 2, 3, 7 şi 8 februarie, de la ora 20.00.
„Mă bucur foarte tare că am reuşit ca aici, la ArCuB, să adun laolaltă, într-un proiect pe care l-am gândit ca fiind o îmbinare între teatru şi muzică, un muzician extraordinar, violonistul şi compozitorul Alexander Balanescu şi un mare actor, Marius Manole, care ne surprinde cu fiecare rol. Aventura noastră în lumea fascinantă a nebuniei gogoliene a fost o şansă de a evada din banalitatea şi vulgaritatea lumii înconjurătoare. Sper să fie la fel şi pentru publicul, pe care îl aşteptăm cu drag la spectacol.” Felix Alexa
Joi 24 ianuarie 2013, ora 14.00, va avea loc la sediul ArCuB o conferinţă de presă la care va participa echipa de creaţie a spectacolului.

Biletele pentru spectacolele noastre pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi online pe bilete.arcub.ro