Îţi doreşti să înveţi să desenezi un personaj colorat şi cool în acrilice într-o singură zi? Te învaţă ilustratoarea Andra Badea la workshopul de sâmbătă, 12 ianuarie 2013, la ora 11:00 dimineaţa.

Ilustraţia de carte a devenit o artă foarte îndrăgită şi în România, atât în rândul copiilor, dar mai ales în rândul adulţilor, care se înghesuie acum să cumpere cărţi cu personaje care mai de care mai frumoase. Cine nu a răsfoit măcar o dată minunată carte “Prinţese date uitării sau necunoscute” realizată de Phillipe Lechermeier şi Rébecca Dautremer?

La acest workshop vom încerca să recreem pentru o zi atmosfera caldă şi colorată din cărţile de ilustrastie în timp ce învăţăm să desenăm un personaj simpatic. Da, noi adulţii! 🙂
Toate materialele şi culorile necesare le găseşti la noi, tu vino doar cu veselie şi voie bună. La final vei pleca cu o ilustraţie minunată înrămată, făcută de tine.

Puteţi vedea portofoliul ilustratoarei care va susţine workshopul aici.

Înscrierile se fac la telefon la numărul 074 221 9599 sau pe email la adresa: [email protected].
Vă rugăm să confirmaţi înscrierile până vineri, 11 ianuarie 2013, prin plata workshopului la sediul Attitude Ballet Studio din Str. Emil Balaban, Nr.6, București (în zona Romană, la intrarea pe Strada Eminescu).

Preţ: 100 RON
Număr maxim de persoane: 14

Descoperă artistul din tine!