Vizitează expoziția Un-hidden Romania

În perioada 15 – 21 Mai 2023, Un-hidden România teinvită să viziteze exemple remarcabile de artă stradală, în cadrul expoziției, catalogului, hărții și să participi la un nou tur ghidat.

Expoziție de artă stradală

Loc: Lente (strada Dionisie Lupu, nr. 78), București

Dată: 15 – 21 Mai 2023

Expoziția Un-hidden Romania este compusă din două zone distincte și prezintă fotografii cu lucrări realizate de artiști locali, alături de lucrări originale.

În exteriorul sufrageriei urbane Lente, vei putea descoperi o serie de planșe, vizibile din spațiul public, care prezintă produsele culturale realizate de Un-hidden România, alături de SANDi și Oana, Pisica Pătrată, Ortaku și Toybox, Wanda Hutira, Bea Hopes și Bucurie, Maria Bălan și Dragutesku, Alexa Lincu și Xandru, Andrei Felea, Mister Thoms, în cadrul programului multianual de regenerare urbană prin artă.

În interior, atât la parter cât și la etaj, vei găsi lucrări originale pictate de Aeul, Coon One, Homeboy LDJ, Iluc, Irlo, iZZY iZVNE, John Dot S, Krips, Maria Bălan, Nesk, OhBoy, Ortaku, Pandele, Pasr, Pulsar Sinaps, Robert Obert, Serebe, Toybox și Viață.

Lansare Catalog și hartă de artă stradală

Loc: Lente (strada Dionisie Lupu, nr. 78), București

Dată: 18 Mai 2023, 20:00

Ești invitat/ă să răsfoiești un nou catalog de artă urbană și să acceseze harta digitală Un-hidden Romania, pentru a găsi noi destinații pentru explorări urbane.

Tur ghidat de artă stradală

Loc: București

Dată: 18 Mai 2023, 17:00

Află poveștile celor mai noi lucrări de street art din București și ale locurilor uitate de timp dar a căror poveste poate continua prin artă și implicare civică. Un tur diferit, susținut de Elena ghidul Open Doors – Travel Outside the Box, despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent.

Participarea este gratuită, iar formularul de înscriere poate fi accesat aici.


Urmărește programul Un-hidden Romania:

Harta: https://un-hidden.ro/harta-street-art-romania/

Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: 
Pinterest: 

Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri:Muzeul Național de Artă Contemporană, Școala Gimnazială Specială Nr. 9, Romexpo, Biblioteca Metropolitană București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Lente, Colegiul Național de „Arte Regina Maria”, Asociația Artipic, Lagom Hotel

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Teen Press, Revista Golan, Propagarta

DespreSave or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.