Spectacolul Mickey’s Magic Show, venit tocmai din fascinanta lume Disney, aduce cu sine nu doar personajele preferate ale copiilor de pretutindeni, ci si o serie de momente de magie si iluzionism impresionante, gandite de insusi Jim Steinmeyer, designerul din spatele reprezentatiilor celebrului David Copperfield. Surprinzatoarele numere de magie vor fi puse in scena chiar de personajele Disney sub bagheta fermecata a tanarului iluzionist Michael Barron. Mickey’s Magic Show va avea cinci reprezentatii la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 13-17 februarie, fiind organizat de Amphitrion.

Alaturand personajele Disney, prezente in Mickey’s Magic Show, si experienta carismaticului Michael Barron, Jim Steinmeyer a reusit sa creeze un show spectaculos de iluzionism, o experienta unica de a trai live magia Disney. Steinmeyer s-a ocupat exclusiv de partea tehnica a proiectului Mickey’s Magic Show, gandind intregul program de magie al spectacolului. Specializat in istoria iluzionismului si pasionat de tot ceea ce inseamna efecte speciale, Jim Steinmeyer a lucrat de-a lungul timpului pentru o serie de spectacole precum: Frumoasa si Bestia, Mary Poppins sau Fantoma de la Opera. Acesta a fost de asemenea producator si consultant pentru nenumarate emisiuni televizate de profil, devenind totodata designer pentru numeroase momente de iluzionism incluse in productiile Walt Disney. De-a lungul colaborarii cu David Copperfield, Jim Steinmeyer a creat numeroase scene memorabile, printre care si celebrul moment al disparitiei Statuii Libertatii prezentat in cadrul unui show TV in 1983.

 

Pentru Mickey’s Magic Show, Jim Steinmeyer a lucrat indeaproape cu tanarul iluzionist Michael Barron. Cu peste 5,000 de show-uri si 150 de aparitii TV la activ in peste 25 de tari, Michael Barron este la doar 27 de ani unul dintre cei mai bine cotati iluzionisti din lume. Si-a inceput cariera de magician pe cand avea doar cinci ani si a castigat numeroase premii printre care The International Brotherhood of Magicians’ Best Stage Magician Award, dar si premiul Lance Burton pentru excelenta in magie. In cadrul show-ului Disney Live!, Michael o va transforma pe Cenusareasa in printesa, va realiza un numar de levitatie senzational impreuna cu printesa Jasmine din povestea lui Aladdin si il va ajuta pe Maestrul Magician Mickey Mouse in realizarea unor numere de iluzionism dincolo de orice imaginatie.

 

„Mickey’s Magic Show este un spectacol amuzant, creativ si foarte emotionant. Nu exista comparatie intre emotia oferita de spectacolul live si specificul filmelor Disney vazute la televizor sau in cinema. Totul se petrece in fata publicului, legatura ce se creaza astfel intre copii, parinti si personajele Disney transformand show-ul intr-o experienta de neuitat. Publicul va avea ocazia sa se bucure de numere de magie spectaculoase realizate chiar de personajele Disney, de la Mickey Mouse la Palarierul Nebun. Nu ai in fiecare zi sansa de a vedea live personaje celebre si momentele magice preferate din filmele Disney. A fost o adevarata provocare pentru echipa de creatie din spatele show-ului sa aduca pe aceeasi scena minunata lume a povestilor, de la personaje si regie, la muzica si scenografie. Mai mult decat atat, prezenta lui Michael Barron a facut ca rezultatul final sa fie de-a dreptul fascinant”, a declarat Steinmeyer.

 

“ Publicul va fi uimit de surprizele pregatite, show-ul fiind un concept revolutionar creat de una dintre cele mai bune echipe de gen din lume. Iluzionistii si personajele Disney vor implica pe cei mici si pe cei mari deopotriva in aceasta lume magica. Va fi un show interactiv unde spectatorii vor avea sansa de a trai si a lua parte la numerele de magie.Timp de cinci zile, Sala Palatului va deveni taramul magic al lumii Disney”, a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion, organizatorul spectacolelor Disney Live! din Bucuresti.

 

Reprezentatiile Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie 2013, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00; sambata (16 februarie) ora 11:00; duminica (17 februarie) ora 11:00.

 

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 64 de lei.

 # # #

 

Despre Feld Entertainment

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!