MARCHÉ de NOËL păstrează și anul acesta tradiția cadourilor de designer și revine cu o nouă ediție pe 15 și 16 decembrie 2012 la The Ark, str. Uranus nr. 150. Târgul va fi deschis pentru vizitatori în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Ajuns la cea de a patra ediție, Târgul Cadourilor de Designer MARCHÉ de NOËL reuneşte şi anul acesta o selecție eclectică de designeri și artiști menită să satisfacă gusturile vizitatorilor prin calitate, varietate și noutate.

Ca în fiecare an am făcut o selecție a celor mai importanți designeri din zona de bijuterie, vestimentar și decorațiuni pentru a oferi participanților la târg cadouri deosebite pentru cei apropiați lor. În fiecare ediție a târgului am reușit să strângem sub umbrela MARCHÉ de NOËL mai mult decât obiecte, zicem noi, am adus creații care să inspire o poveste celor cărora dăruiesc și celor care le primesc. Îi așteptăm şi la această ediţie pe toți cei care fac din cumpărarea cadourilor de Crăciun  o sărbătoare în sine” a declarat Dan Pierşinaru, fondatorul platformei AUTOR bijuterie contemporană și organizatorul târgurilor AUTOR și  MARCHÉ de NOËL.

Fiecare categorie de obiect este reprezentată anul acesta la târg de următorii designeri:

Bijuterie – Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu.

Vestimentar – Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeţ, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie.

Decoraţiuni – Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnăutu, Luna de pe cer, Anca Fetcu, Irina Neacşu, Lightsquare şi Agnes Kezseg.

Vor fi, de asemenea, prezente şi lucrări de artă realizate de Mădălina Andronic.

În cadrul târgului va avea loc PREVIEW & PROTOTYPE SALES – o incursiune în colecţia 2013 a brandului PATZAIKIN si o întâlnire cu designerul Olah Gyarfas, designerul principal al brandului.

Participanţii vor putea, de asemenea, asista la ateliere interactive de pictură pe porţelan susţinute de Villeroy&Boch.

Şi pentru că de la nici un târg de Crăciun nu pot lipsi deliciile gustative, cei de la Omnivore’s Dilema şi de la Amărui de Ciocolată vor pregati cadouri dulci şi bunătăţi pentru cei ce ajung la MARCHÉ de NOËL.

Târgul Cadourilor de Designer este susținut de Lenor Parfumelle.

Parteneri media: Radio Guerilla, The One, Glamour, TATAIA, 7 Seri, Igloo, Modernism.ro, Designist.ro, 121.ro, Fashionandbeauty.ro, Hotcity.ro, Feeder.ro, Metropotam.ro, Gingergroup.ro,  Bazavan.ro, Placerileluinoe.ro, Visuell.ro,  Eroiiromanieichic.ro, Alomoda.ro, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, Neaparat.ro, Agentiadepresamondena.ro, Orasulmeu.ro, Stiupecineva.ro

Biletul de intrare este 10  lei.

 

Pentru mai multe informaţii:

Mihaela Mureşanu

0751 078 152

[email protected]

www.dautor.ro