Miercuri, 19 decembrie, de la ora 19:00, în Club Control/Sala Berlin, Editura Vellant lansează un nou volum semnat de poetul fictiv Iv cel naiv. Ilustrat de Vali Petridean, „Uibesc” continuă incursiunea în lumea lui Iv, aducând la lumina tiparului şi mai multe sms-uri în rime, fluturi, zâmbete, poveşti de iubire sau experimente cu versuri care nu stau cuminţi în pagină.

Cine ajunge miercuri la “iveniment” va avea parte de multe zâmbete asigurate de trupa de stand up comedy Aristocraţii, de cărţi cu autograful autorului, de muzică şi poezie care să încălzească seara.

Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu trei ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant în decembrie 2011 sub titlul “Versez”. O dovadă că încă se citeşte poezie, “Versez” a avut parte de două tiraje, ambele epuizate în scurt timp de la publicare. În ciuda interviurilor şi a numeroaselor speculaţii pe seama identităţii sale, Iv rămâne anonim.

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Vă invităm să le descoperiţi pe site-ul său oficial: valipetridean.com

O carte de făcut cadou, de păstrat pe noptieră, de răsfoit când ai nevoie de un zâmbet, “Uibesc” readuce împreuna două talente de ţinut minte: ivcelnaiv.ro şi valipetridean.com.

19 decembrie | ora 19:00 | Club Control/Sala Berlin: Strada Constantin Mille, nr. 4