4 ART are plăcerea să vă invite la cea de-a doua expoziție, expoziție ce poartă titlul ”The Beauty Of Art”.

Aflându-ne deja în pragul iernii, poate în cea mai frumoasă lună a anului – frumusețe

datorată sărbătorilor -, arta vizuală contemporană oferă din nou o provocare.

4 ART (Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu & Petre-Emanuel Ghergu) ne invită la cea de-a doua expoziție a grupului.

Provocarea este oferită de spațiul neconvențional, pe deoparte și de fericita întâlnire stilistică a compozițiilor celor patru tineri – compoziții ce crează o diversitate în unitate – pe de altă parte.

”The Beauty Of Art”, titlul expoziției, pune în lumină atât ARTA de bună calitate promovată de 4 ART, cât și” simezele” ce se află, poate nu întâmplător, într-un salon de înfrumusețare bucureștean. Prin acest demers, membrii grupului doresc să creeze un dialog continuu atât între public și artiștii vizuali, cât și între public și lucrările de artă, percepute mai mult ca avându-și locul în spațiile muzeale. Scopul acestei expoziții este și acela de a demonstra că arta contemporană este vie, iar tinerele generații sunt pe drumul ascendent al devenirii lor ca maeștrii. Frumusețea, ARTA și educația estetică se alătură și de această dată întro elegantă simfonie de culoare și formă.

Perioada expoziției este 1 decembrie 2012 – 1 februarie 2013 și este găzduită de salonul de înfrumusețare ”Le Lotus Bleu” din București (adresa: Strada Colţei, 3, Etaj 1 Sector 3, București).

Vernisajul va avea loc în data de 4 decembrie 2012, la orele 19:00.

Vă așteptăm să ne fiți alături și de această dată, la o clipă de cultură autentică.

www.04art.wordpress.com
www.lelotusbleu.ro