Recital pe clape albe… şi negre

Calpe Gallery vă invită la o călătorie în lumea pianului: o întâlnire cu muzicianul Teo Milea.

Joi, 26 iulie 2012, la ora 20.00, la Calpe Gallery, Bastion Theresia – Timişoara. Locurile sunt limitate. Accesul la recital se face pe bază de invitaţie. Preţul unei invitaţii este de 30 de lei.

Teo Milea nu este un nume nou pe scena muzicală locală. Timişorenii l-au putut asculta alături de Amalia Gaiţă atât în proiectul „CULORI”, un produs autentic pian-voce, cât şi în seria de concerte de iarnă „Sounds of Christmas”.

Acum se prezintă singur în faţa publicului, cu un nou proiect: „Recital pe clape albe… şi negre”.

Teo şi-a descoperit dragostea pentru pian la 6 ani. Prima sa pasiune a fost muzica clasică, a susţinut concerte în ţară şi peste hotare, a încântat melomani din ţări ca Elveţia, Germania, Austria, Ungaria sau Statele Unite, a abordat apoi o plajă muzicală nouă pentru el, rock, pop, jazz, funk, ambiental, dar marea provocare a fost să-şi creeze propriul stil. A început să compună muzică în ultimii ani, iar joi veţi putea asculta rezultatul acestei munci.

Teo Milea va cânta, în premieră, câteva din compoziţiile sale, care vor fi cuprinse pe primul său material discografic.

Fiecare dintre piesele sale are o poveste. Dragostea, natura, inocenţa copilăriei, oamenii, stările prin care trecem toţi de-a lungul vieţii, toate l-au inspirat. Aşa s-au născut „Agonia şi extazul”, „Adierea”, „Sarabanda”, „Povestea lor”, „Nostalgia” şi toate celelalte compoziţii ale sale.

 

Partener: Porsche Timişoara – Audi

Un eveniment marca Piano Events