Jazz  and Charity!  Concert caritabil de jazz pentru un copilas bolnav

Un concert de jazz Luiza Zan si Irina Sarbu poate salva viata unui copil. Ajuta-ne si tu!

Merci Charity Boutique organizeaza sambata, 23 iunie, un concert caritabil de jazz, sustinut de sustinut de cunoscutele si apreciatele interprete Irina Sarbu si Luiza Zan, alaturi de Jimmy Cserkész(chitara) , Dan Ionita (saxofon) si Puiu Pascu (chitara), pentru a salva vederea  micutului Cristian, un baietel de numai sase luni, care are nevoie urgenta de o operatie de retinopatie. Concertul are loc  , incepand cu ora 21.00, la Clubul Taranului (Kiseleff 3, Intrarea Monetaiei).
Intrarea este 20 ron,  banii stransi se duc in contul deschis de parintii lui Cristian si vor fi folositi  pentru operatia pe care micutul trebuie sa o suporte pentru a-si putea folosi ochisorii.

Oprea Cristian Stefan s-a nascut in ziua de Craciun, pe 25 dec.2011, o zi care nu a fost cu noroc pentru micul Cristian, acesta  fiind diagnosticat cu  retinopatie de prematuritate ,dezlipire de retina. Pentru a putea vedea are nevoie urgenta de operatie,  insa costurile pentru interventia la un singur ochisor sunt in jur de 15 000$ .

 

Merci Charity Boutique le multumeste artistilor pentru sustinerea acestui concert caritabil.

 

Irina Sarbu – calitatea vocii, timbrul special si inconfundabil, bogatia imaginatiei improvizatorice, performanta in acrobatie vocala  au impus-o definitiv printre cei mai buni tineri vocalisti romani de jazz. A concertat atat in tara cat si in strainatate – Paris, Atena, Madrid, Viena, Venetia, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim – in recitaluri de club sau in festivaluri internationale de jazz.

 

Luiza Zan – o artista cu radacini solide in muzica de jazz, a fost desemnata “Muzicianul anului 2011″ in cadrul ultimei editii a Galei Premiilor de Jazz, deasemenea  a fost incununata de succes la festivaluri precum FatzaDa (iulie 2011) si Reflex (martie 2012). Este laureata a mai multor competitii internationale – Montreux – premiul juriului in 2003 si premiul al II-lea in 2004, concursul in sine oferindu-i sansa de a canta acompaniata de muzicieni de renume precum Geri Allen, Bob Hurst, Eric Harland sau Omar Hakim.

 

Dan Ionita – este saxofonist, clarinetist si percutionist, membru al BIG-BAND-ului RADIODIFUZIUNII ROMANE din anul 1990 ca solist instrumentist si sef partida saxofoane. A colaborat cu foarte multe personalitati de jazz, din tara si din strainatate: Anca Parghel, Alin Constantiu, Marius Pop, Aura Urziceanu, Mircea Tiberian, Adrian Enescu, Mircea Stan, Ancher Grun, Jerry Laukanen, Peter Herbolzheimer si multi altii. In prezent ,activeaza in trio alaturi de Irina Sarbu si Puiu Pascu, trio care se pare ca este intr-o continua ascensiune.

Puiu Pascu – este un virtuoz al claviaturii, un maestru al improvizatiei, iar frenezia si placerea cu care canta, armoniile si ritmurile complexe si complicate, originalitatea abordarii pieselor si arderea intensa in  procesul interpretativ-creator  il transforma pe Puiu Pascu intr-un artist – unicat in pesiajul jazz-istic romanesc.

 Jimmy Cserkész–  transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, imbogatind fiecare piesa cu improvizatii si substitutii armonice inspirate

 

Pentru mai multe detalii despre caz: http://opreacristianstefan.blogspot.ro/

Pentru donatii: Cont RON: RO71BTRL04401201K10492XX   Florin Oprea

RETEAUA ROMTELECOM: 0900900140 – 2 Eur   sau   0900900144 – 5 Eur

 

Scopul proiectului Merci Charity Boutique este de a veni in ajutorul celor defavorizati, de a salva vieti  si de a schimba destine. Printr-o simpla donatie poti schimba destine, iar prin cumpararea oricarui obiect din cadrul Merci Charity Boutique poti salva vieti!