Agentia Tycoon Communication anunta organizarea primei editii al expozitiei de fotografie si arta ‘’Lumea prin ochii nostri‘‘.

Evenimentul de inaugurare al expozitiei va avea loc joi, 31 mai 2012 la orele 18.00 la Novotel City Centre Bucuresti, Calea Victoriei 37 B. ( Eveniment numai pe baza de invitatii )

Expozitia va fi deschisa publicului iubitor de arta incepand cu data de 1 iunie 2012 pana pe data de 10 iunie 2012, zilnic intre orele 10.00-18.00.

In ultimii 20 de ani, in Romania artele au ocupat un loc marginal in agenda nationala fara a se lua in considerare importanta acestora in bunastarea societatii. Rolul culturii si al artelor este esential in orice societate civila. In toata aceasta perioada, dezvoltarea artei si al culturii in tara noastra a fost posibila datorita initiativelor din sectorul privat si datorita societatii civile.

‘’Lumea prin ochii nostri’’ este un proiect de expozitie comuna de fotografie fineart, portelan pictat manual, bijuterii unicat si muzica. La baza acestui proiect este o stransa prietenie intre artistii expozanti, iubirea de arta si dorinta de a promova lucrari de exceptie unui public de nisa.
Nicolae Cosniceru – expozitie de arta fotografica – colectia intitulata ‘’The Wall’, care este un proiect mai amplu, un proiect work in progress din categoria ‘’New Topographies’’.
Gabriella Pascaru Bisi – expozitie de arta fotografica – colectia ‘’Dancing with the colours’’ este compusa din lanscape-uri, fineart si macro, patru dintre acestea fiind lucrari premiate in 2012 la nivel international.
Alex Bisi – expozitie de arta fotografica – colectia ‘’Across the years’’este un rezumat al carierei fotografice al lui Alex in decursul anilor
Anca Vintila – expozitie de portelan fineart – colectia este inspirata din motive traditionale transpuse intr-o maniera moderna.
Dana Tudor – expozitie de bijuterii unicat – colectia ‘’Figurative’’ surprinde prin piese de bijuterie cu forme clare si frumoase, organice, prin culori si finisaje deosebite.

In cursul acestei veri, expozitia va fi deschisa si in localitatea Arad, agentia Tycoon Communication propunandu-si ca ‘’Lumea prin ochii nostri’’ sa devina un brand anual de arta.

Eveniment sustinut de Nikon.

Parteneri : Novotel City Centre, Pepsi, Epson, Vinuri Aurelia Visinescu, Absolut Vodka, Mons Medius, Biscuiteria, Senia Music.

Parteneri Media : Bucharest Nightlife, Cocor MediaChannel, Cocor Store, PRwave, Orasul meu, ArtClue, Centrul de presa.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati-ne la :
0721 640.384
[email protected]