Atelierul de Productie prezinta CANtemporary Art Museum. 

19 Mai, ora 21:00 – Noaptea Alba a Muzeelor
Pe 19 mai CANtemporary Art Museum se deschide pentru o singura noapte pentru a gazdui o selectie speciala a lucrarilor Red Bull Art Of Can.
Expozitia cuprinde o serie de instalatii si piese de arta, unele dintre ele deja expuse si premiate dar si lucrari neexpuse pana in prezent, precum si fotografii cu lucrari Red Bull Art of Can din intreaga lume.
Dupa vernisaj, Atelierul de Productie organizeaza un concert experimental cu cei de la Brandt Brauer Frick. Deschiderea petrecerii o face Bogman, iar de after se ocupa Khidja si Charlie Boy.
Red Bull Art Of Can a fost initiat in 1999 si pana in prezent au avut loc 42 de expozitii in 24 de tari. In 2011 a fost randul Bucurestiului sa gadzuiasca prima editie din Romania a proiectului.
Red Bull Art Of Can este o platforma creativa dedicata fiecaruia dintre noi, fara niciun fel de restrictii de varsta, sex, statut. Cei 425 de participanti au avut la dispozitie 2 luni pentru a crea un obiect de arta din bine cunoscutele doze de Red Bull. 
Vernisajul expozitiei a avut loc pe 30 septembrie in Piata George Enescu, unde au fost expuse 54 de lucrari, cele care au avut cel mai mare punctaj.Brandt Brauer Frick este o trupa germana formata din 3 absolventi de Conservator care folosesc muzica si instrumentele clasice pentru a compune muzica electronica. Liderul trupei, Daniel Brandt a participat la Red Bull Music Academy in anul 2006. Proiectul Brandt Brauer Frick- tehno acustic a luat nastere in august 2009 cand cei trei muzicieni au pus laolalta pianul, vibrafonul, tobele, diverse percutii, sintetizatoare si instrumente cu coarda. Experimentul duce cu gadul la Steve Reich, iar sunetele energetice vin din instrumentele clasice, aparent inofensive.

Atelierul de Productie este un un spatiu industrial reconvertit pentru cultura care timp de 2 ani a combinat arta contemporana si evenimentele muzicale, organizand si gazduind unele dinte cele mai neconventionale proiecte: expozitii de pictura, street art, foto, video, concerte live, festivaluri de film, muzica si biciclete.

H 21:00- Vernisaj Red Bull Art of Can
H 23:00- Bogman
H 00:30- Brandt Brauer Frick- Live
H 01:30- Khidja
H 03:00- Charlie Boy

Intrarea este libera


Facebook event 
Youtube teaser
Vimeo teaser


CANtemporary Art Museum 
19 Mai, ora 21:00, Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160