Urban Waves la Atelier 35 – invitatie la vernisaj – marti, 20 mai 2008 – ora 20.00

La varsta de numai 17 ani, Dani Costin Macovei aka Zanga debuteaza la Atelier 35 cu expozitia de pictura si obiect „Urban Waves”, ce se verniseaza marti, 20 mai, 2008, incepand cu ora 20.00, in ritmuri dictate de Tom Wilson si Lucas.

“Apartinand postmodernitatii urbane, Zanga propune un spectacol care asociaza sunetul si imaginea. Tanarul artist se dovedeste un flaneur urban care se hraneste din contingent. Cateva creatii poarta marca biograficului (Povestea noastra; Perversul); altele surprind actorii urbani lipsiti de identitate proprie (Pensionara).Nu de putine ori, umanul si urbanul sunt tratate prin aceleasi structuri. Zanga introduce si elemente de tip graffitti, subversivele semne personale care se strecoara printre semnele autorizate ale acestei lumi. Obiecte banale, recuperate si transformate prin asocierea lor cu aceleasi structuri vizuale, precum si haosul cromatic sunt detaliile simptomatice care vorbesc despre autor – marcile care asigura unitatea stilistica in ciuda diversitatii de tehnici.Prin utilizarea zidului exterior al galeriei ca spatiu de interventie, Dani Macovei propune, de asemenea, un discurs despre limitele galeriei de arta si despre spatiul de creatie al artistului contemporan”. text scris de Magda Predescu

Publicul este asteptat sa utilizeze de asemenea zidul exterior al galeriei, in perioada 20 – 27 mai 2008, de miercuri pana duminca, intre 15.00 si 21.00.Va asteptam!

Atelier35 Str. Selari, nr. 13, sector 3, Bucurest

Atelier35 este un spatiu expozitional al Uniunii Artistilor Plastici din Romania destinat tinerilor pana in 35 de ani. Atelier 35 promoveaza cercetarea artistica experimentala, noile mijloace de expresie si comunicarea intre medii.
______