TEDxYouth@Bucharest se intoarce cu a doua editie – vineri, 11 mai 2012

TEDxYouth@Bucharest – New World Order isi deschide usile pentru un numar de 200 de spectatori, care vor intra in universul ideilor ce merita impartasite si, inspirati de catre vorbitorii conferintei, vor intelege procesul de schimbare radical prin care universul nostru trece in prezent. Vor descoperi o lume in care pasiunile construiesc vieti si cariere stralucite, iar ambitia este singura regula a jocului.

Va invitam sa va imaginati aceasta lume noua alaturi de tineri arhitecti, artisti, antreprenori, sportivi, o lume in care vechile modele de reusita sunt date uitarii, inlocuite fiind de curaj si inovatie. In aceasta primavara TEDxYouth@Bucharest va starni curiozitatea si va provoca inteligenta prin prezentarea unor perspective, idei si abordari noi.

Pentru a starni conversatii si pentru a inspira, pe scena TEDxYouth@Bucharest vor urca Kinda Geza (multiplu campion national la freeride), Deliric1 ( artist hip-hop), Irina Sarbu (cantareata de jazz), Hamid Nicola Katrib (arhitect & pictor), Calin Bucur (antreprenor), Radu Cotarcea (debater), Stefan Buciuc (activist) si multi altii.

Va rugam sa lasati acasa hainele grele ale ideilor preconcepute si ale teoriilor invechite si sa imbracati tricourile lejere ale creativitatii, deschise la sugestii si inovatie, ale unei conferinte ce-ti face mintea sa zburde.

TEDxYouth@Bucharest va avea loc la sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, vineri, 11 mai, incepand cu ora 9:00, iar inregistrarile la eveniment se pot face accesand link-ul: http://www.amiando.com/TEDxBucharest.html, costul unei invitatii fiind de $30.

Despre TEDxBucharest

In spiritul “idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipa de tineri profesionisti.

Despre TED

TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A Inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta In California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.