La cererea publicului, Casa de Licitaţii Goldart găzduieşte din nou, pe 28 martie, piesa de teatru “Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vişniec. “Istoria lui Vişniec, absurdă şi plină de umor, începe ca o poveste de dragoste din lumea noastră: doi tineri se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat şi nu-şi amintesc nici cum au ajuns acolo, nici dacă au făcut dragoste, dar încep o relaţie. Convenţia este să petreacă împreună doar nouă nopţi, apoi ea să dispară pentru totdeauna. Sunt nouă nopţi care se scurg încet şi durează cât o viaţă, în care cei doi refac ritualul vechi şi nou al iubirii dintre un bărbat şi o femeie. Se descoperă unul pe altul, încep să se adulmece, se oferă unul altuia, încep să facă lucruri împreună şi să schimbe experienţe, apoi se ceartă, se însingurează şi devin mai atenţi la ceilalţi decât la ei înşişi…” nota Monica Andronescu în „Adevărul literar şi artistic”. Dar oare ce se va întâmpla până la urmă cu cei doi tineri? Vor rămâne împreună, se vor despărţi? Răspunsul îl puteţi afla doar asistând la piesa de teatru.

În cadrul Festivalului de Teatru Studio de la Piteşti din 2011, piesa a primit premiul pentru regie si pentru cel mai bun spectacol.

Reprezentaţia jucată anterior la Goldart a atras un public numeros, fiecare dintre participanţi plasându-se, chiar şi pentru câteva minute, în rolul personajelor. Jocul de excepţie al Iolandei Covaci şi a lui Marius Călugăriţa în regia Cătălinei Buzoianu a determinat publicul să solicitate repetarea spectacolului. Astfel, pe 28 martie, la ora 19.00, la sediul Goldart din Calea Dorobanţi nr 127-129, vom asista la “Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt. ”