~ 25.03 – 01.04.2012~
Vino la Control in perioada 25 martie – 1 aprilie si vei avea ocazia sa descoperi cateva fatete ale fascinantei culturi poloneze.

Polish Week in Control –  stop-motion on the Polish avantgarde, alternative & experimental pieces.

Duminica 25 martie, ora 21.00, concert KEIRA IS YOU (Pol) . Intrare 10 lei.

 

Trupa poloneza Keira is You revine pe scena din Control si promite un live-act fascinant. Sound- ul celor de la  Keira Is You poate fi descris ca o combinatie de post-rock si rock ambiental cu elemente de New Wave, fiind comparat cu cel al legendarei trupei The Cure, din primii sai ani de activitate.

 

Luni 26 martie, ora 21.00, Clinical Jazz – Polish Special, by JADD.

Seara de auditie . Intrarea libera

 

Marti, 27 martie, ora 20.00 – proiectie film: Toys . Intrarea libera.

Toys, Polonia 2011, 52 min./ Documentar subtitrat in limba engleza – filmul se petrece in perioada socialista si descrie cum au dobandit copiii din Polonia o gandire liberala cu ajutorul jucariilor.

 

Joi, 29 martie, ora 22.00, concert PINK FREUD (Pol). Intrare 10 lei.

Intr-un sondaj al revistei „Jazz Forum”, Pink Freud a fost desemnata cea mai buna trupa de jazz electronic . Folosind o mare varietate de instrumente de la contrabas, trompeta si vibrafon la electronice, Pink Freud scot la iveala tonalitati pline de originalitate si finete, care solicita atentia si concentrarea publicului.

 

Duminica, 1 aprilie, ora 20.00 – proiectie film: Beats of Freedom. Intrarea libera.

Beats of freedom, Polonia 2010, 72 min., documentar subtitrat in limba engleza – un film despre inceputurile muzicii rock in Polonia, prezentat din perspectiva ziaristului englez de origine poloneza, Chris Salewicz. O calatorie muzicala in timp, cu inregistrari unicat, extrem de emotionante, din ultimii 50 de ani.

 

 

Evenimentele sunt organizate cu sprijinul Institutului Polonez din Bucuresti, Chambre de Chat, Pavilion Journal, JADD.

 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Feeder, BestMusic, BeWhere, TATAIA, Carevasazica, Decat o Revista, Hypestreet.ro, hipmag.ro, iConcert, IQads, Metropotam, Zoom, Orasul Meu, Arte si Meserii, thegig.ro, Sapte Seri, shoppingreport.ro,shoppingnews.ro, Tilllate.ro, b365.ro, VeiozaArte.ro, Modernism.ro, Zile si nopti, urban.ro, infomusic.ro, hailaconcert.ro, kudika.roelectroblog.ro, muzicabuna.ro, musicnights.ro, woobicha.ro,sofresh.ro,beatfactor.ro,nights.ro,electroblog.ro

 

Control club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.