Ce ar încăpea în 5000mp? 🙂

And the winners areeee:

———————–

The Mushetzel
Metrul pătrat este măsură a ariei unei suprafeţe, nu a volumului. Suprafaţa fiind, bineînţeles, bidimensională, răspunsul corect este: nimic.
O zi tridimensională îţi doresc, ca să încapă în ea multe lucruri. The Mushetzel

Geo Florenti
Dacă analizăm întrebarea formulată “Ce” indică o entitate şi nu cred că există entităţi care să acopere această suprafaţă: sunt prea mari sau prea mici pentru  “SPAŢIUL 5000 m”. “Cât” din “Ce” ?
O “cantitate” ilimitata de LUMINĂ ar umple spaţiul indicat în totalitate fără să cunosc înălţimea pentru a determina metri cubi.
N.B. LUMINA by Geo Florenti

Caty Dumy
În 5000mp ar încăpea cu siguranţă toţi politicienii din România împreună cu câteva cocktailuri molotov.

Morsimiplace
…5000 de seri de neuitat alături de 5000 de oameni care iubesc aceleaşi 5000 de melodii .5000 de stări de fericire la 5000 de evenimente speciale.5000 de like-uri pentru iniţiativa şi încă 5000 pentru party-ul de inaugurare

Olga Bartosiewicz
O stratosferă de o ambianţă tulburată care împlineşte fiecare centimetru pătrat din spaţiu respectiv cu fumul creativ al ţigărilor, cu particule cosmice de muzica halucinantă şi ideile revelatoare care se materializează pe loc. 5000mp a unei viziuni apocaliptice scoase direct din mintea lui Warhol, care transformează peisajul Bucureştiului într-o platformă a artei experimentale.

———————–

Trimite răspunsul tău pe ism at modernism.ro până la sfârșitul zilei de azi 15 martie 2012 (până la miezul nopții) și cele mai creative 5 răspunsuri câștigă invitații duble la Marea Inaugurare Turbohalle București de sâmbătă 17 martie.

Mai mult, răspunsurile vor fi publicate aici și pe rețele.

Detalii

Aflat pe B-dul Iuliu Maniu nr. 220B (exact lângă staţia de metrou Păcii, în fosta uzină Turbomecanica), Turbohalle se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 5000mp, fiind capabil să găzduiască între 4000 şi 6000 de persoane în cadrul unor evenimente diverse, de la concerte de muzică sau DJ-seturi până la expoziţii de artă, conferinţe sau campanii de lansare a unor produse.

Mai multe aici