David Palomar – voce

Ricky Rivera – chitară

Ale Benítez – bass

Javier Katumba – percuţie

Anabel Rivera – acompaniament vocal

 

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti şi Institutul Cervantes vă invită joi 15 martie şi vineri 16 martie, de la ora 19.30, la Sala ArCuB, la concertul formaţiei Palomar.

 

Vocea lui David Palomar sună pe discuri ca: ‘Tela marinera’ de Mariana Cornejo, ‘Aire’ de José Mercé, ‘La luna de Tomasa’ de La Macanita şi ‘Monroy’ de Sergio Monroy.

 

Distins cu numeroase premii: ‘Manolo Caracol’ şi ‘Camarón’, ambele obtinute la cel de-al XVIII-lea Concurs Naţional de Artă Flamenco din Córdoba (2007), ‘Premiul Joven’ al Catedrei de Flamencologie din Cádiz, TRIMILENARIA – Premiul pentru Cel Mai Bun Album de Debut, David Palomar creează flamenco în forma sa cea mai spectaculoasă.

 

Evenimentul, organizat de Institutul Cervantes în parteneriat cu ArCuB, face parte din cea de-a treia editie, a Festivalului “Flamenco Clasic şi noile genuri” care se va desfăşura la Bucureşti în perioada 3-26 martie.

 

Informaţii detaliate despre artiştii şi companiile invitate puteţi găsi pe blogul dedicat festivalului: festivalflamencocervantesbucuresti.blogspot.com si pe pagina web a Institutului Cervantes http://bucarest.cervantes.es

 

Biletele pentru cele două concerte ale formaţiei Palomar pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14). Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.   

 

Detalii pe www.arcub.ro şi www.facebook.com/ArCuB