Primavara poate fi viaaa descoperita in paginile unei carti, libertatea si starea de bine puse pe portativ, secvente din filmul intamplarilor inca netraite, gandul cuiva drag, dorinta de a darui, setea de a cunoaste, nerabdarea de a explora noul si entuziasmul de a face lucrurile altfel.

Anul acesta, in perioada 28 februarie – 8 martie, combatem astenia cu „Pachetele de Primavara”, micul nostru targ de Martisor. Carti, filme, ceaiuri, muzici, martisoare si accesorii care mai de care, delicatese pentru suflet si minte stau gata sa fie alese de pe rafturile librariilor. În mansardă la Cărtureşti Verona plusăm cu creaţii ale designerilor autohtoni: broşe, coliere, pandantive, pentru o primăvară şic.

Voi, cei cu pofte treze pentru lucruri frumoase, puteti decide combinatiile pachetelelor, noi va punem la dispozitie cu dichis, toate cele necesare pentru a bucura si a va bucura.
Venim, astfel, cu sentimentul primaverii prin cele mai noi albume semnate de Adele, Lana del Rey, Leonard Cohen, Alexandru Andries, Lykke Li, Kate Bush, il raspandim prin „Iubirile croitoresei” de Maria Duenas sau „Smulgatorul de inimi” creionat de Boris Vian si il facem sa persiste prin minunatele coregrafii ale Pinei Bausch, si…si… lista poate continua.

Acestea sunt numai cateva dintre idei, restul ramane sa le descoperiti si sa le dati mai departe celor carora ii aveti sau vi-i doriti aproape.