Design Interior – 10 decembrie; orele 16:00-19:00

Make-up – 16 decembrie; orele 16:00-19:00

PR – 17 decembrie; orele 16:00-19:00

În decembrie, Universul DallesGO organizează, în premieră, workshopuri pilot gratuite în București Mall.

În plină desfăşurare a celei de-a treia ediţii, cursurile Universul DallesGO pregătesc un proiect teaser în Bucureşti Mall – workshopuri pilot gratuite de Design Interior, Make-up,  PR – şi lansează o invitaţie pentru toţi cei care îşi doresc să cunoască în detaliu culisele proiectului şi profesorii de top implicaţi.

Proiectul cultural care aduce metode contemporane în zona cursurilor profesionale se dovedeşte încă o data a fi unul de succes, cu peste 100 de participanţi în cadrul celei de-a treia ediţii organizate. Fiecare sesiune de înscrieri validează calitatea programului, iniţiativa Universul DallesGO fiind una dintre cele mai ambiţioase din zona educaţiei alternative.

Cursurile cu personalitate şi caracter interactiv de la Universul DallesGO au impact asupra dezvoltării personale şi profesionale a cursanţilor fiind organizate din convingerea că pasiunile sunt combustibilul de care avem nevoie zilnic pentru a ne echilibra viaţa şi că, deseori, acestea se pot transforma într-o profesie care să ne aducă satisfacţii constant.

Sezon cu sezon, cursurile after work de Stilism & Tendinţe în Modă, Make-up, Fotografie, Home Improvement & Do It Yourself, Design Interior şi PR captează interesul persoanelor creative şi dinamice care doresc să-şi dezvolte hobby-urile sau să urmărească noi mize profesionale.

Workshopurile pilot organizate în Bucureşti Mall oferă oportunitatea de a descoperi abordarea inedită a proiectului Universul DallesGO şi metoda de lucru a profesorilor.

Workshopul de Design Interior este susţinut de arhitectul Giuseppe Labianca, florentin, pasionat de arte şi proprietar al unei afaceri de succes, Genius Architecttura & Design. Lucrările sale de design interior şi arhitectură se regăsesc în toate oraşele importante ale României (majoritatea au fost ilustrate şi în publicaţii de specialitate). Giuseppe le va vorbi participanţilor despre se poate transforma cu gust interiorul unei case şi cum se poate imprima un stil personal spaţiului în care locuiesc sau muncesc.

Workshopul de Make-up este prezentat de Alina Brăilescu, un nume important în domeniul fashion, fiind make-up artistul preferat al designerilor români. Alina este o prezenţă constantă şi apreciată la cele mai importante festivaluri de modă din România. Astfel, a realizat machiajul la evenimente de modă ca Avanpremiere, Festivalul de Modă Pasarela, Festivalul de Modă Cluj, Best NewComers, Next Generation Models, Soirées de la Mode, show-uri L’Oreal, evenimente fashion din Plaza România şi Bucureşti Mall. Alina Brăilescu va susţine o demonstraţie live de machiaj special pentru seara de Revelion, folosind două modele profesioniste. Produsele Melkior, partenerul oficial al cursurilor, sunt cele utilizate pentru realizarea machiajul sofisticat.

Workshopul de PR este susţinut de Raluca Antonescu, profesionist cu o experienţă de peste zece ani în consultanţă. După ce a lucrat cu succes într-o firmă de PR pentru companii de FMCG şi cu profil financiar, a decis să pornească pe cont propriu şi a fondat propria firmă de relaţii publice, dedicată în special clienţilor din domeniile design, arhitectură şi construcţii. De câţiva ani şi-a câştigat reputaţia ca fiind unul dintre promotorii arhitecţilor pe care îi aduce în atenţia publicului prin proiecte speciale memorabile. Workshopul Ralucăi este unul foarte articulat, ce urmăreşte să livreaze multe informaţii practice despre provocările noilor canale de comunicare şi despre eficienţa instrumentelor de comunicare care stau la dispoziţia unui practician în PR. Pe parcursul celor trei ore, Raluca va vorbi despre rolul PR-ului în managementul de reputaţie şi despre nevoia acestui domeniu de a ţine pasul cu ideile inovatoare generate de tehnologie, arătând în aceeaşi măsură respect pentru regulile de bun simţ ale comunicării.

“Pentru că ne plac surprizele și luna decembrie este cel mai potrivit moment pentru veştile bune, vrem să oferim mai multor oameni ocazia de a ne cunoaşte iniţiativele şi de a intra în contact cu experienţa alternativă de învăţare promovată în cadrul cursurilor Universul DallesGO. În urma colaborării cu partenerii noştri de la Bucuresti Mall, propunem formatul workshopuri pilot de Design Interior, Make-up şi PR, la care accesul este gratuit.“ a declarat Cristian Bănică, managerul proiectului.

Accesul la workshopurile pilot din Bucureşti Mall se face prin invitaţie. Aceasta se ridică de la Infodesk după completarea formularului de înscriere. Workshopurile pilot sunt gratuite, durează trei ore şi mijlocesc întâlnirea cu profesorii de la Universul DallesGO, dezbătând teme de actualitate pentru fiecare dintre domeniile studiate.

Dacă doriţi informaţii suplimentare, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Alina Ionescu

PR Coordinator Universul DallesGo

0785 232 560

[email protected]

www.dallesgo.ro