Genesis reprezintă un complex educaţional, bazat pe o analiză amanunţită a condiţiilor în care părinţii aleg pentru copiii lor o instituţie de învătământ.

La şcoala Genesis, copiii sunt pregătiţi de un colectiv profesoral cu o înaltă ţinută morală şi academică, care mizează pe potenţialul intelectual şi artistic unic al fiecărui copil; dascălii, urmăresc pregătirea acestora pentru competiţiile pe termen scurt, pentru provocările pe termen lung şi pentru cea mai necesară dintre situaţii – aceea de a deveni un adult instruit, cult şi educat, un om integru.

Atmosfera plăcută, dar şi spiritul competiţional din şcoală, arată cum construim noi, Genesis, calitatea educaţiei. Vrem ca elevii noştrii să fie totodată fericiţi şi să aibă cele mai bune rezultate la concursurile şcolare.

Echipa Genesis oferă garanţia calităţii actului educaţional încă din perioada preşcolarităţii şi urmăreşte evoluţia copilului în periplul grădiniţă-şcoală-centru cultural, toate acestea reunite în interiorul Complexului Şcolar Genesis.

Vă invităm să ne vizitaţi, pentru a vedea preocuparea noastră pentru cultivarea excelenţei şi pentru a cunoaşte campusul nostru, profesorii noştri dar mai ales elevii noştri, în slujba succesului cărora ne punem toată energia şi cunoştinţele. Ei, la rândul lor, sunt ambasadorii noştri cei mai buni.

Oana Ştefan

PR Representative

Fundaţia Genesis

[email protected]

0733 107 914